3 Eylül 2012 Pazartesi

PANASONİC FZ38(FZ35) İNCELEME


Merhaba değerli okurlar ,
bugünkü incelememizde çok sevdiğim bir makina olan Panasonic fz38 i konuk ediyoruz.
İLK BAKIŞ
ilk başta baktığınız zaman makinaya diyeceksiniz ya bu bir kompak makinamı yoksa profesyonel mi ? ikiside değil bu yarı dslr yani yarı profesyonel bir fotoğraf makinesi .alttaki fotoğraftada göreceğiniz gibi lensi profesyonel makinalardan küçük , lensi bırakın kendiside küçük .
bu minikliği görünce belki soğumuşsunuzdur ama kesinlikle soğumayın.Çünkü fz38 12 mega piksel ,18 optik zoom lu ,720 p hight definiton video çekebilen (AVCHD) dehşet bir melez makina .Fz38 hem bir fotoğraf makinası hemde süper net video canavarı .Bu makinayı aldığınız zaman ekstradan video kamera almanıza hiç gerek yok çünkü 18 optik zoomuyla fz38 harikalar yaratıyor.
Panasonic firması dünyaca ünlü leica lensi kullanıyor ve gerçekten çok kaliteli. Leica'nın ciddi standartlarından geçen bu gelişmiş lens birimi sıra dışı bir optik performans sağlıyor. 27mm - 48mm odak uzaklık değerleri ile 18x optik zoom imkanı sunan Panasonic Lumix DMC FZ38 dijital fotoğraf makinesi, manzara fotoğraflarından yakın çekim fotoğraflara kadar geniş ve çok yönlü bir kullanım yelpazesi sunuyor.
ia (intelligent auto) özelliği sayesinde fotoğrafın manzara mı ?gece çekimi mi ? makro çekim mi ? vb olduğunu otomatik bir şekilde ayarlıyor ve size sadece denklanşöre basıp o eşsiz fotoğrafları çekmek kalıyor.
2.7 inç lcd siyle çok rahat çektiğiniz fotoğrafları net bir şekilde görebiliyorsunuz.Ekranı gerçekten kaliteli ve canlı .Pc ye atmadanda makinanızdan fotoğraflarınıza rahatça bakabilirsiniz.Flash kapağının üstünde streo speaker lar bulunuyor ve gerçekten çok güzel bir şekilde sesleri kaydediyor.Kendi çıkış sesi biraz zayıf ama genede video seslerinizi rahatça duyabiliyorsunuz .Fz38 in kafa karıştıran bir menüsü var ve Türkçe değil bunlar makina'nın dezavantajları ama bunların dışında da başka bir eksiği gerçekten yok .
Bir başka incelemede görüşmek üzere değerli okurlar

1 yorum:

  1. Harika çalışma emre bey tebrikler tamda bu bılgılerı arıyordum

    YanıtlaSil