26 Temmuz 2016 Salı

Aliexpress Ürünleri: Nillkin 9h+ Kırılmaz Cam İncelemesi


Merhaba değerli okurlar ,

     Bugün Çin'in kaliteli akıllı telefon aksesuar üreticilerinden biri olan Nillkin'in 9h+ kırılmaz camını inceleyeceğiz.

KUTU AÇILIŞI VE İÇERİĞİ

     Oldukça iyi paketlenmiş olarak gelen Nillkin 9h+  kaliteli olan kutu içeriğiyle şanına yakışır bir profil çiziyor. Kutu içerisinden çıkan arka koruyucu jelatin'de kullanıcıyı bir daha zahmete sokmamak için güzel bir jest. Kalitesi oldukça iyi olan bu arka jelatinin uygulanışı da oldukça basit ve sonuç ise mükemmel.Kamera lens koruyucusuna kadar olan bu arka jelatinin , ön taraftaki gibi kırılmaz cam özelliğine sahip olmadığını hatırlatmak isteriz.
    Kutu içerisinden çıkan diğer elemanlar ise başka kırılmaz cam ürünlerinde görmeye alıştığımız şeyler .Bunlar sırasıyla :

- Kuru ve ıslak mendil ( uygulamadan önce ekrandaki tüm parmak kalıntıları silinmesi ve yağsız bir tabaka elde etmek için )
- Ekran toz alma jelatini
- Nubuk deriye benzer oldukça kaliteli küçük bir toz alma bezi
- Kullanım kılavuzu

 9H+ TESTTE 


                                                            Nillkin 9h+ Video İncelemesi

   İşin en önemli kısmı yani kırılmaz cama gelirsek , yaptığımız minik testimizde camın çizilmediğini gördük (yukardaki videodan izleyebilirsiniz), hissiyatının iphone'un camına benzer şekilde olması ve buna ek olarak parmağın rahat bir şekilde kırılmaz camda kayması bizim beğenimizi kazandı. Oldukça kaliteli bir duruş sergileyen bu kırılmaz jelatinin kenarları ovalleştirilmiş (2.5d) olmasından ötürüde cihaza mükemmel bir uyum sağlaması amaçlanmış.

FİYAT

   Aliexpress'ten 24 - 25 TL civarına bulabileceğiniz bu güzel ürünün 2 farklı varyasyonu daha bulunmakta. Bunlardan biri PE yani mavi renk tonlarını azaltıp gözü korumayı amaçlıyor , diğeri ise 9h adında. Bu 9h olanın  9h+ ile farkı 2.5d yani ovalleştirilmiş kenarların bulunmaması. Bu özelliklere göre fiyatlarda yukarı aşağı oynamalar olabiliyor dikkat etmenizi öneririm.

    İncelememizi okuduğunuz için teşekkürler . Kafanıza takılan bir sorunuz varsa yorum bölümünden sormayı ihmal etmeyin .



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder